Give us a like and we'll keep you in the loop.

Prestige Carguide is een gloednieuwe website waar je naast alle informatie over nieuwe sportwagens, young- en oldtimers ook spannende verhalen vindt over auto’s en autosport. Prestige Carguide is ook jouw website, waarop jij je verhaal kwijt kan.

BELGISCHE ZONNEBRIL

Ginion Group

In samenwerking met het Brugse ontwerpbureau HOET en het Leuvense Materialise presenteert Ginion Group de “Cabrio G”, een exclusieve herenzonnebril geïnspireerd door luxewagens.

HOET inspireerde zich door de glooiende, aerodynamische lijnen van luxewagens om tot de unieke vorm van “Cabrio G” te komen. Zo is deze typerend, differentiërend en herkenbaar, net zoals een luxecabrio op een zwoele zomeravond. In combinatie met een hoogtechnologisch productieproces van 3D print, een slim bedacht flex scharnier en een uniek gepatenteerde oplossing voor aanpasbare veren beantwoordt dit accessoire aan de eisen van high-end product design.

Het Leuvense Materialise is partner voor het 3D printen van kenmerkende onderdelen van de “Cabrio G” en vervolledigt hiermee dit Belgische verhaal. Het prototype van deze designbril is terug te vinden op de stand van Rolls-Royce Motor Cars in hal 1 van 14 tot 24 januari 2016 in Brussels Expo. Later volgt er een bijhorende zonnebril voor dames.