Give us a like and we'll keep you in the loop.

Prestige Carguide is een gloednieuwe website waar je naast alle informatie over nieuwe sportwagens, young- en oldtimers ook spannende verhalen vindt over auto’s en autosport. Prestige Carguide is ook jouw website, waarop jij je verhaal kwijt kan.

Bugatti Chiron : nog sneller!

Bugatti Chiron
Bugatti Chiron 2

500 stuks! Zoveel exemplaren zullen er van de Bugatti Chiron worden gebouwd. En twijfelaars moeten zich haasten, want één derde daarvan is reeds verkocht.

De Bugatti Chiron gaat verder waar de Veyron stopte. De twee zijn duidelijk familie van elkaar, maar de Chiron belooft nog extremer te zijn. Met zijn nieuw ontwikkelde W16-motor kan hij nu uitpakken met 1.500 pk en een koppel van 1.600 Nm dat beschikbaar is van 1.600 tot 6.000 toeren.

Bugatti Chiron 4

Deze bolide flasht in minder dan 2,5 seconden van 0 naar 100 en haalt een topsnelheid van 420 km/u. Leuk detail is dat de kilometerteller doorloopt tot 500 km/u. Of het al een hint naar een eventuele opvolger is? Het ziet er in elk geval indrukwekkend uit.

Omdat de Bugatti-rijder er de man niet naar is om compromissen te sluiten, is ook het interieur piekfijn verzorgd en hoeven er qua connectiviteit en rijhulpsystemen geen compromissen te worden gesloten.

Bugatti Chiron 3
Bugatti Chiron 5

Alles aan deze auto is tot in de puntjes verzorgd, zelfs de exclusief voor deze auto ontworpen bagageset, die precies in de kofferruimte vooraan past.

Prijs van dit beestje? 2,4 miljoen euro!

Bugatti Chiron 6
Bugatti Chiron 7
Bugattit Chiron 8