Give us a like and we'll keep you in the loop.

Prestige Carguide is een gloednieuwe website waar je naast alle informatie over nieuwe sportwagens, young- en oldtimers ook spannende verhalen vindt over auto’s en autosport. Prestige Carguide is ook jouw website, waarop jij je verhaal kwijt kan.

De zomerversie van LaFerrari

Ferrari LaFerrari

Zoals gewoonlijk wanneer er exclusief nieuws te melden is, organiseert Ferrari een preview voor zijn geprivilegieerde klanten. En zoals gewoonlijk is dat exclusieve nieuws ook meteen uitverkocht. Zo ook deze open versie van LaFerrari.

Technisch is deze cabriolet, die wordt geleverd met een hardtop uit koolstofvezel en een softtop, identiek aan LaFerrari, de hybride hypercar. Wat wil zeggen dat hij wordt aangedreven door een krachtbron bestaande uit een 800 pk sterke V12-motor en een 163 pk leverende elektromotor, wat het totaal op 963 pk brengt.

De meeste tijd werd besteed aan de aanpassing van de carrosserie en van het chassis, om een optimale stijfheid te garanderen. Ook de aërodynamica werd aangepast om zowel open als dicht dezelfde luchtweerstand te hebben.

Ferrari LaFerrari
Ferrari LaFerrari