Give us a like and we'll keep you in the loop.

Prestige Carguide is een gloednieuwe website waar je naast alle informatie over nieuwe sportwagens, young- en oldtimers ook spannende verhalen vindt over auto’s en autosport. Prestige Carguide is ook jouw website, waarop jij je verhaal kwijt kan.

Genesis toont BMW 3-rivaal

Genesis New York Concept

Op 23 maart zal in New York het laken van de Genesis New York Concept worden getrokken. Hiermee toont het luxemerk van Hyundai dat het hen menens is.

Voorlopig moeten we het doen met een teaser, die al wel duidelijk toont welke weg het Genesis-design op wil. Dat kan met accenten als het grote radiatorrooster met honingraatmotief en dito luchtuitlaten achter de voorwielen, smalle, horizontale koplampen en zuivere maar krachtige lijnen als sportief worden omschreven.

Sinds vorig jaar zwaait de Belg Luc Donckerwolcke het grootste potlood in de designstudio van Genesis. Zijn opdracht is er voor te zorgen dat Genesis binnen de kortste keren een eigen gezicht en identiteit krijgt. Donckerwolcke wisselde vorig jaar Bentley voor Genesis. Maar hij is vooral bekend als de man die de Lamborghini Murcièlago tekende.

Luc Donckerwolcke

Met de New York Concept toont Genesis hoe hun rivaal voor de BMW 3-Reeks er zal uitzien.

Luc Donckerwolcke